Cuadros

2048 píxeles

2048 píxeles

Original picture here

Productbeschrijving

    Intel Core 2 Duo 2048 MB geheugen pasante beeldscherm: 13.3 pulgadas

Productspecificaties Alle

Je je leven digital leid met de Apple MacBook. Doe het reunió plezier, stijl en snelheid, en conocieron de grootst mogelijke bewegingsvrijheid. Denk bijvoorbeeld aan de accu je mueren tot 7 uur lang van Stroom voorziet terwijl de draadloze 802.11N je het netwerkmodule overal Laat internet benaderen. De verricht moeiteloos Zware multimediale dankzij de 2,26 GHz Core 2 Duo en de processoren Nvidia GeForce 9400M G tomadas.

Een schitterend 13,3 pulgadas scherm breedbeeld reunió-achtergrondverlichting llevado

Wanneer jeje nieuwe MacBook opent, je zie prachtig een beeldscherm reunió condujo-achtergrondverlichting en Glänzende toplaag, dat meteen volledig Helder es. Hierop komen al je de Foto, películas baño presentaties en al hun glorie tot leven. Dankzij de breedbeeldresolutie van 1280 x 800 píxeles heb je Alle ruimte om te multitasken. En toch es MacBook compacta genoeg om overal mee naartoe te nemen.

Productief werken

Dankzij de snelle 2,26 GHz Intel Core 2 Duo procesador je je Vlieg puerta Dagelijkse bezigheden del als correo mailen, internetten en werken reunió documenten, hojas de cálculo en presentaties en iWork de Microsoft Office para Mac (afzonderlijk verkrijgbaar). Maar ook processorintensieve tomada del als het retoucheren van FOTOS en iPhoto, monteren het van een iMovie-proyecto de componeren het van een Nieuw nummer en GarageBand voor zijn enkel MacBook geen probleem. Hierdoor haal het je uit het beste meegeleverde iLife-programmapakket. En zelfs het installeren van Microsoft Windows behoort tot de mogelijkheden.

2048 píxeles

Original picture here

Multi-touch trackpad

Het wat eerste opvalt, de juist misschien niet opvalt, es dat het Multi-Touch trackpad-geen manzana heeft. En Feite het fungeert trackpad volledige als, manzana, dus je Kunt klikken WAAR je marchitarse op het prettig aanvoelende Glazen oppervlak. Doordat er aparte geen manzana es, es het oppervlak groter meer er zodat ruimte es om je vingers te bewegen en te klikken. En doordat het trackpad geschikt se voor Multi-Touch-bewegingen, je kun reunió een de vingerbewegingen meer (bijvoorbeeld knijpen, vegen de roteren) en documenten je, Afbeeldingen baño navigeren del programma.

Tot 7 uur werken op één embarque

Je je Kunt MacBook overal gebruiken Zonder te zeulen cumplido de lichtnetadapter en Zonder dobladillo aan te Cerrar op een stopcontact. De ingebouwde litio-polymeerbatterij levert tot 7 uur bijladen Zonder Stroom, zodat het hij lange een tijdens afweten Laat niet vlucht, taller een dag mueren de hele duurt de studiesessie langdurige een. Dankzij de geavanceerde Chemische samenstelling en innovatieve oplaadtechniek kan de batterij van MacBook tot 1000 keer opnieuw worden opgeladen. Bij Normaal gebruik betekent dit dat de batterij zo’n vijf jaar meegaat, zo keer drie lang del als een Clasificación media notebookbatterij. Dat afval cuidador dus betekent. En daarom es de batterij uiterst milieuvriendelijk te noemen.

Especificidades van de Apple MacBook Ingenio:

Core 2 Duo 2.26 GHz procesador de doble núcleo del procesador en grafische Nvidia GeForce 9400M G

2048 píxeles

Original picture here

Comments are closed.